Home
 Profile
Projects
 Contact

Rokita Residence

Private Residence

Qiryat Tivon

 

This is a two stories building built on a flat lot. Partial

stone wall refacing and light green stucco accounts for

 its characteristic  external look.

The entrance floor accomodates all house masters's

needs, while the second floor is meant for the children

 and guests.

The house was designed  so that its windows opennings 

take in plenty of sunlight   and wind circulation.

 

Architecture + Interior Design + Engineering 

 Management /Supervision

Refacing with colour Tambur stucco and Jamayin stoneStone wall slabView of second floorFrontal View
Aluminum Belgium windowsStudio RoomHallway - second floorEntrance concrete pergula
  NEXT
Enlarge
Refacing with colour Tambur stucco and Jamayin stone
Frontal view
 
gil goldbergdesign buildbedekb.co.il
Gil Goldberg - 13 Lilach st., Kiryat-tivon,   Mobile: +972-54-3041561   Tel/Fax: +972-4-9837581